Jegyvásárlás

Program


Dave Holland Trio

Dave Holland Trio

Dave Holland, a világ legjobb jazzbőgőseinek egyike legújabb triójával Budapesten is megmutatja, hogyan lehet folyamatosan megújulni, meglepetést okozni, és mindig friss zenei hangzást alkotni úgy, hogy a közönség lehetőleg eufóriában távozzon a koncertről.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 4. hétfő, 20:00

A legendás bőgős, decemberben Obed Calvaire dobosaal és Kevin Eubanks gitárossal érkezik Budapestre. Mindhárom zenész kísérletező típus, sokféle stílusban kiművelték magukat, így a trió - különösen a bőgő kiemelt szerepével - egy izgalmas egyensúlyt teremt a színpadon. A csöndesebb jazzes motívumoktól a rockos torzított gitárhangig sok minden megfér egymás mellett, és mivel három kitűnő zenész teszi ezt, egy örökké megújuló, a jazz történetet a tíz ujjában hordozó zenekarvezetővel, nemcsak a zenészek, a közönség is minden koncerten egy felfedező útra indul, ahol végül mindenki máshova jut el.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!