Jegyvásárlás

Program


DEÁK BILL BLUES BAND - Sóskúti Önkormányzat Falunapok Rendezvénysorozat

DEÁK BILL BLUES BAND - Sóskúti Önkormányzat Falunapok Rendezvénysorozat

Előzenekar:
19:00 SEXNUGGETS
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:30

A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége. Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani.Sóskúti Falunapok rendezvénysorozat - A Sóskúti Önkormányzat támogatásával

Szabadtéri Falunap előadásra védettségi igazolvány nem szükséges!

BEÁK BILL BLUES BAND

A kőbányai Sztár együttesben külföldi dalok éneklésével kezdte. Később mint jazzénekes a Napsugár, a Wanderers és a Loyd együttes tagja.

1979-1985-ig a Hobo Blues Band tagja volt, ezután szólópályára lépett. Megalapította a Bill és a Box Company-t Bencsik Sándorral, a P. Mobil és a P. Box egykori tagjával.

Fellépett az István, a király című rockoperában: Torda, a Táltos szerepében. 1983-ban, az Itt élned, halnod kell, a János vitéz, a Jézus Krisztus szupersztár című musicalekben láthattuk.

1983-ban Rossz vér címmel jelent meg első szólólemeze.

1986-ban Bill Kapitány Blues Cirkusza és a Mindhalálig blues című önálló albumokkal jelentkezett. (Ezeket a lemezeket 2001-ben újra megjelentették CD-n és kazettán.)

1987-ben a Deák Bill Blues Band vezetője lett. Dániában és az egykori Nyugat-Németországban is fellépett.

Filmszerepet kapott a Kopaszkutya című Szomjas György filmben.

A 90-es évektől vidéken és a fővárosban is nagy sikerrel koncertezik folyamatosan együttesével, a Deák Bill Blues Banddel.

Az 1993-as Bűnön, börtönön, bánaton túl című lemeze megjelenése után 6 évig új lemezt nem készített, de együttesével rendszeresen koncertezett.

Bort, bluest, békességet című albuma 1999-ben jelent meg. Stílusa változatlan, tehát régi szokásához híven, a tőle megszokott blues: rhytm and blues műfajt hallhatjuk albumán.

2008. áprilisában, 9 év után jelent meg a következő lemez, Hatvan csapás címmel. Még ebben az évben, december 19-én születésnapi jubileumi nagykoncertet tartott a Körcsarnokban. Erről DVD jelent meg, mely hatalmas sikernek örvendett.

 

SEXNUGGETS

Társadalomkritikától a féktelen buliig, rock’n’roll-tól a funky-ig, egyedül is örülő és őrülő dobostól az elképesztő mozgáskultúrával rendelkező gitárosig minden és mindenki megtalálható a Sexnuggets-ben.

„Vintidzsbe pácolt funk rock”

Több stílus egyvelegébe csomagolva, minőségi szórakoztatást nyújtva juttatja el a csapat a közönség felé a mélyebb mondanivalóval rendelkező dalokat is. Az énekes Horváth Csaba, aki Drucker Richárd gitáros közreműködősével viszi a show-t, a mély frekvenciákért a basszusgitáros Dr. Tóth Dániel felel, a páratlan kettőnégyért pedig a dobos Berczi Benjámin.

A Sexnuggets zenekar 2013-ban alakult. A megannyi klubkoncert és fesztivál fellépés mellett a csapat 2016-ban kiadta első, I'm a Sexnugget nagylemezét, amit pár évvel később, 2019-ben egy második korong követett, You are the Sexnuggets címmel.

2020. szeptemberében a formáció megnyerte az egri ÉTER Light Tehetségkutatót, de ezen felül további elismeréseket is bezsebelhettek, mint például a legjobb showműsorért járó díjat.

A Sexnuggets-et korábban már a Supernem, a Ganxsta Zolee és a Kartel és a Brains is választotta előzenekarának. Több éve visszatérő fellépői az EFOTT Fesztiválnak, de olyan neves hazai eseményeken is feltűnnek, mint a nyíregyházi Főhe Fesztivál, a Badacsonyi Szüreti Fesztivál, a Dudik Fesztivál vagy éppen a Csokoládé Fesztivál és a Balatonboglári Szüreti Fesztivál.

 

Kapunyitás: 18:00 óra

 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!