Jegyvásárlás

Program


Demjén Turné 2020

Demjén Turné 2020

Egy igazi állócsillag
1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel a Bergendy együttessel előadta a Mindig ugyanúgy című dalt a Magyar Televízióban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

WARM UP: DJ DOMINIQUE

Egy igazi állócsillag

1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel a Bergendy együttessel előadta a Mindig ugyanúgy című dalt a Magyar Televízióban.

Ez kereken 50 éve volt!

A Bergendy lemezeladási példányszámokat döngetve, számtalan azóta is élő slágerrel ajándékozta meg a közönséget. (Sajtból van a Hold, Jöjj vissza vándor, Love, stb.)

A Bergendy együttest követően Demjén Rózsi szólólemezt készített, amelyről a címadó Fújom a dalt, valamint a Sohase félj és a Mikor elindul a vonat című dal számtalan rádióállomás azóta is játszott népszerű slágere.

Ezt követte a 80-as években a V’Moto-rock korszak, amely korát megelőző progresszív zenekarként ontotta magából a korszak dalait. (Gyertyák, Jégszív, El kell, hogy engedj, Fekszem az ágyon, stb.)

A V’Moto-rock korszakkal párhuzamosan 4 film címadó dalával tarolta a hazai könnyűzenei piacot: Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Moziklip, Honfoglalás.

Ebből a formációból Menyhárt János zeneszerző, gitáros a 80-as évek végén kezdődő Demjén szólókarrier meghatározó szereplőjévé vált. A korszak kezdetét a Szabadság vándorai című lemez fémjelezte.

Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa.

A 2019-es év azonban nem úgy indult, hogy ez a zseniális zeneszerző, énekes, előadóművész karrierje tovább folytatódik. Combnyaktörés és agyérgörcs után minden koncertjét lemondta. Egy kivétel volt a december 30-i Aréna koncert, amire hála Istennek felépült és a koncert maga egy eufórikus népünnepéllyé változott. Ezt a hangulatot és látványvilágot szeretné a 2020-as Demjén turnéra átültetni, amelynek Indulj, új csodákat látni… a címe.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!