Program


Demjén Turné 2020

Demjén Turné 2020

Kedves Jegyvásárlónk!

Mint az Ön előtt is ismert, a koronavírus miatti kényszerintézkedések okán a debreceni Főnix Csarnokba május 23-ra tervezett Demjén koncertet elhalasztottuk október10-re.

Mivel az Önök biztonsága fontos nekünk, ezért - az Operatív Törzs ajánlására – erről a nagy befogadóképességű helyszínről kénytelenek vagyunk áthelyezni a koncertet október 12-re egy kisebb, biztonságosabb, színházi jellegű térbe – a Kölcsey Központba.

Munkatársaink figyelemmel vannak arra, hogy Ön hová és milyen kategóriájú jegyet vásárolt és az eltérő ülésrend ellenére maximálisan igyekeznek ugyanabba az árkategóriába, hasonló pozícióba átdiszponálni az Ön új helyét, amelyet jelen levelünkkel egyidőben juttatunk el Önnek. Kérjük ezt feltétlen hozza magával, hogy minél gördülékenyebben tudjuk a helyszínen a helyére ültetni!

Amennyiben Ön állóhelyre váltott jegyet - úgy– kérjük, fogadja el, hogy le kell ülnie egy általunk biztosított ülőhelyre. Az ültetés helyreszólóan fog történni, figyelembe véve, hogy Ön kiemelt álló, vagy álló jegyet váltott.

Ha az új időpont nem megfelelő, lehetősége van a jegye helyett szabad felhasználású jegyet igényelnie. Csupán annyi a teendője, hogy megadja a vásárlás során használt adatokat (név, email cím), kiválasztja az előadás helyszínét, és a hozzá tartozó dátumot, majd megadja a jegyein szerepló vonalkódot/vonalkódokat. Rögzítik az igényüket, az igénylésre megadott határidőt követően e-mailben küldjük meg a szabad felhasználású jegyét.

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2021.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.

Csereigényét az alábbi oldalon jelezheti 2020. augusztus 31.-ig: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

A biztonság- és komfortérzetük fokozása érdekében ajánljuk figyelmükbe koncert helyszínén kihelyezett kézfertőtlenítő berendezések használatát!

Figyelmébe ajánljuk továbbá:

· A maszk használatát, amely nem kötelező, de javasolt. Amennyiben igénylik, úgy térítésmentesen biztosítunk!

· Köhögéskor, tüsszentéskor behajlított könyökkel vagy zsebkendővel takarja el az orrát, száját!

· Ha egy kicsit is betegnek érzi magát, inkább maradjon otthon!

A hostesseink, a biztonsági szolgálat, a büfé munkatársai maszkot viselnek majd.

Hisszük, hogy a hosszú bezártság után jóérzetükre is gyógyírral szolgál a koncertünk!

Ajánló


December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett…

Utánaszámoltunk, és meglepődve láttuk: már 23 éve annak, hogy Balázs beköltözött a nappalinkba.…