Jegyvásárlás

Program


Dés András Erdőkerülő Quartet

Dés András Erdőkerülő Quartet

2019 nyarán Dés András három zenésztársával különleges stúdióba vonul hiszen egy erdőben készülnek felvenni a quartet új albumát. A lemezfelvételt megelőzően viszont hagyományosabb körülmények között és hagyományos hangszereken fogják eljátszani a lemez anyagát kedvenc magyarországi klubjaikban és fesztiváljaikon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 3. szerda, 19:00

Az amúgy sem hétköznapi körülmények között születő lemezen a spontaneitás, a kockázatvállalás és az improvizáció - a jazz alapvető jellemzői - ezen túl is meghatározóak lesznek, hiszen Dés András nem viszi magával megszokott hangszer-szettjét, hanem a fákon, a köveken, a vízen, vagyis az erdőn fog zenélni. 

A zenekar tagjai:
Ávéd János - szaxofon
Fenyvesi Márton - gitár
Szandai Mátyás - nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek, erdő

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!