Jegyvásárlás

Program


Different Dimension - STANLEY JORDAN QUARTET koncert

Different Dimension - STANLEY JORDAN QUARTET koncert

Stanley Jordan igazi kaméleon: nyitottság, képzelőerő, sokoldalúság jellemzi. A különleges, nyolcujjas „tapping” technikájáról ismert gitáros pályája. Klasszikus művek merész feldolgozásai, popslágerek kapcsán tett felfedezések, vagy éppen a jazz határait feszegető, ultramodern improvizációk révén újra és újra lenyűgözi közönségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 21. szerda, 20:00

Different Dimension - STANLEY JORDAN QUARTET koncert

Közreműködők:
Stanley Jordan - gitár
Laurence Cottle - basszusgitár
Horváth Kornél - ütőhangszerek
Dörnyei Gábor - dob

Stanley Jordan igazi kaméleon: nyitottság, képzelőerő, sokoldalúság jellemzi. A különleges, nyolcujjas „tapping” technikájáról ismert gitáros pályája 1985-ben indult, azóta klasszikus művek merész feldolgozásai, popslágerek kapcsán tett felfedezések, vagy éppen a jazz határait feszegető, ultramodern improvizációk révén újra és újra lenyűgözi közönségét.

A walesi Laurence Cottle a fúziós jazz egyik meghatározó basszusgitárosa, nevét mégis a "Headless Cross" című 1989-es lemezen játszott basszustémái tették világszerte ismertté. Az albumot a Black Sabbath tagjaival, Tony Martin énekessel és Cozy Powell dobossal készítette.

Két hazai ütőhangszeres művésszel, Horváth Kornéllal és Dörnyei Gáborral, vagyis a tHUNder Duóval kiegészülve az észak- és dél-amerikai, afro- és európai zenekultúrából merítve hoznak létre 21. századi kamarazenét.

Dörnyei Gábor Európa-szerte az egyik legkeresettebb dobos szólistaként, sessionzenészként és tanárként egyaránt. 2017-ben készült DRUMEO című filmje olyan kiválóságok közé emelte, mint Peter Erskine, Bernard Purdie és Billy Cobham. A Kossuth-díjas Horváth Kornélt jól ismeri a magyar közönség, de külföldön is nagy ismertségnek örvend: 2016-ban a brit Rhythm magazin olvasói „Az év ütőhangszeres művészének” választották. Bátran nevezhetjük az egyik legeredetibb magyar előadóművésznek, aki egyedi ütéstechnikával rendelkezik, s játékában izgalmasan ötvözi a magyar zenei gyökereket a jazzel, az indiai, arab, afrikai és latin-amerikai hatásokkal.

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.


2021. július 21. szerda 20:00 (esőnap: július 22.)

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!