Jegyvásárlás

Program


DIÓLIGET

DIÓLIGET

Első előadásunk, a Dióliget ősszel játszódik. A középpontban egy szerencsétlen véletlen áll, melynek során egyik főszereplőnk, Malacka gyanúba keveredik. Bár mi tudjuk, hogy igaza van, a bizonyítékok mind ellene mutatnak és nehéz út áll előtte, amit be kell járnia, hogy tisztázza magát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 6. vasárnap, 11:00

A Helytelenek Társulat és a FÉM előadása
Dióliget
mesejáték bábokkal

A Dióliget-sorozatban egy fiatal malac és egy felnőtt mókus barátságát, nehézségeit és kalandjait mutatjuk be horgolt bábokkal. A malacka szimbilozálja a gyerekeket, akik gyakran kerülnek konfliktusba a szüleikkel, tanáraikkal, óvónénieikkel (az előadásban, mint felnőtt mókus vannak megjelenítve), mert ugyan egy nyelvet beszélnek, mégsem mindig értik egymást.
Az előadásokban kicsi humorba ágyazott, dalokkal fűszerezett, gyerek nyelvre fordított példákat láthatunk a fent említett szituációkra, és igyekszünk rájuk egy kompromisszumos megoldást felkínálni, ami továbbfejleszhető, esetleg élő helyzetekbe is átültethető.

Első előadásunk, a Dióliget ősszel játszódik. A középpontban egy szerencsétlen véletlen áll, melynek során egyik főszereplőnk, Malacka gyanúba keveredik. Bár mi tudjuk, hogy igaza van, a bizonyítékok mind ellene mutatnak és nehéz út áll előtte, amit be kell járnia, hogy tisztázza magát. A végére persze ez sikerül, és mindenki tanul az esetből.

Előadásmódunk hol frontális, hol interaktív, ebben feltétlenül egyensúlyra törekszünk. Szeretnénk, hogy minden néző egyszerre érezhesse magát az előadás részének, de mindeközben pihentető programban legyen része.

Szereplők:
Németh Viktória
Vékony Brigitta

Író: Tárkányi Flóra
Zene: Kecskeméti Gábor
Szcenika: Horváth Máté
Társrendező: Cziczó Attila
Rendező: Németh Viktória, Vékony Brigitta

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!