Jegyvásárlás

Program


DIÓLIGET

DIÓLIGET

Első előadásunk, a Dióliget ősszel játszódik. A középpontban egy szerencsétlen véletlen áll, melynek során egyik főszereplőnk, Malacka gyanúba keveredik. Bár mi tudjuk, hogy igaza van, a bizonyítékok mind ellene mutatnak és nehéz út áll előtte, amit be kell járnia, hogy tisztázza magát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 6. vasárnap, 11:00

A Helytelenek Társulat és a FÉM előadása
Dióliget
mesejáték bábokkal

A Dióliget-sorozatban egy fiatal malac és egy felnőtt mókus barátságát, nehézségeit és kalandjait mutatjuk be horgolt bábokkal. A malacka szimbilozálja a gyerekeket, akik gyakran kerülnek konfliktusba a szüleikkel, tanáraikkal, óvónénieikkel (az előadásban, mint felnőtt mókus vannak megjelenítve), mert ugyan egy nyelvet beszélnek, mégsem mindig értik egymást.
Az előadásokban kicsi humorba ágyazott, dalokkal fűszerezett, gyerek nyelvre fordított példákat láthatunk a fent említett szituációkra, és igyekszünk rájuk egy kompromisszumos megoldást felkínálni, ami továbbfejleszhető, esetleg élő helyzetekbe is átültethető.

Első előadásunk, a Dióliget ősszel játszódik. A középpontban egy szerencsétlen véletlen áll, melynek során egyik főszereplőnk, Malacka gyanúba keveredik. Bár mi tudjuk, hogy igaza van, a bizonyítékok mind ellene mutatnak és nehéz út áll előtte, amit be kell járnia, hogy tisztázza magát. A végére persze ez sikerül, és mindenki tanul az esetből.

Előadásmódunk hol frontális, hol interaktív, ebben feltétlenül egyensúlyra törekszünk. Szeretnénk, hogy minden néző egyszerre érezhesse magát az előadás részének, de mindeközben pihentető programban legyen része.

Szereplők:
Németh Viktória
Vékony Brigitta

Író: Tárkányi Flóra
Zene: Kecskeméti Gábor
Szcenika: Horváth Máté
Társrendező: Cziczó Attila
Rendező: Németh Viktória, Vékony Brigitta

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!