Jegyvásárlás

Program


Diótörő balettszvit - Dióhéjban

Diótörő balettszvit - Dióhéjban

A Diótörő olyan, szinte mindenki által ismert, „örökzöld” balett, amely karácsonykor a szeretet ünnepét varázsolja a színházakba és melegséggel tölti el az emberek szívét, lelkét.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 17:00

A Székesfehérvári Balett Színház Diótörő című balettje nyomán készült a Dióhéjban címet viselő balettszvit, amely mint egy „dióhéjban” meséli el Marika álmát a Diótörő babával, a szörnnyel, valamint Diótörő herceggel és Mária hercegnővel.

Valamennyi korosztályt megszólító táncszínházi műről van szó, amely egyfajta „családi balettnek” tekinthető.

Az előadás Csajkovszkij varázslatos zenei világát teszi láthatóvá, a koreográfia által „megrajzolt” táncok, valamint azok táncművészeink által történő interpretálása révén.

Táncolják: Fernando Gabriel Luis Luis, Marina Pérez Ahedo, Sara Musumeci, Francesco Vitale Farris, Dávid Janík, Erdélyi Zsombor, Barna Krisztián, Graziano Bongiovanni, Cristina Porres Mormeneo, Dusana Heráková, Adam Bobak, José Blanco Pastor, Nina Maycas Tarela, Kisbakonyi Anett, Nina Sninská, Liszkai Zsófia, Emma Pérez Sequeda, Nina Maycas Tarela, Marie Vilette.

Rendező és Koreográfus: Egerházi Attila

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza előadása.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!