Jegyvásárlás

Program


Djabe with Gulli Briem (Mezzoforte)

Djabe with Gulli Briem (Mezzoforte)

Kapunyitás: 19:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 12. kedd, 20:00

Barabás Tamás – basszusgitár
Égerházi Attila – gitár, ütőhangszerek
Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt
Kaszás Péter – dob, ütőhangszerek
Nagy János- billentyűs hangszerek
Gulli Briem – dob, ütőhangszerek

A Djabe zenekar 2012 óta rendszeresen készít lemezeket és turnézik együtt a Mezzoforte dobosával Gulli Briemmel. 2017-ben az angliai Cherry Red Recordsnál jelent meg a Life Ia A Journey – The Sardinia Tapes közös albumuk, mely a patinás nemzetközi kiadó egyik best seller albuma lett.
Gulli Briem a Mezzoforte zenekar tagjaként tett világhírnévre szert. A kitűnő dobos társszerzője a nemzetközi slágerlistákat is megjárt Garden Party című dalnak. 
2018 június 6-án Szegeden lép fel a zenekar. Gullival elhozzák az Ifiház színpadára közös albumaik kiemelkedő kompozícióit, valamint a májusban megjelenő új Djabe album a Flow darabjait is. A koncerten itt lesz természetesen Kaszás Péter a Djabe dobosa is. A Fonogram és eMeRTon díjas Djabe zenekar is külföldön aratta sikerei nagy részét. 42 országban léptek fel eddig, hatalmas szakmai és közönség elismerést learatva.

Djabe – Flow

A Djabe 2018-as új stúdió albuma

A Djabe zenekar az utóbbi években nagyon intenzív kiadási koncepciót folytatott.
2017-ben jelent meg a New Dimensions Update Live koncertfelvétel LP, CD, mesterszalag, download és streaming formátumokban. Ez volt a 2016-ban megújult zenekar első hanghordozója. 
Szintén 2017-ben két kiadvány is megjelent az angol Cherry Red Records gondozásában, mindkettő CD+DVD formátumban. A Steve Hackett & Djabe: Summer Storms and Rocking Rivers album a második, a Djabe & Steve Hackett: Life Is A Journey – The Sardinia Tapes lemez pedig ötödik volt az angol kiadó világméretű eladási listáján. A 2016-os szardíniai stúdió felvételeket tartalmazó, Barabás Tamás által kidolgozott, album a Gramy-H Kft. kiadásában dupla vinyl formában is elérhető tavaly októbertől.
2018 február közepén került a boltokba a Djabe with Steve Hackett & Gulli Briem CD+DVD koncertalbum, melyet a zenekar 2017 júniusi turnéján vettek fel. A CD a miskolci a DVD a budapesti előadáson készült.
2018-ban pedig elkezdődtek a Barabás Tamás – basszusgitár, Nagy János- billentyűs hangszerek, Kaszás Péter – dobok, Koós-Hutás Áron – trombita, és Égerházi Attila – gitár alkotta Djabe új stúdióalbumának felvételei. A lemez a Flow címen 2018 május 15-én jelenik meg CD-n. A surround keverést tartalmazó DVD változat júniusban, a vinyl kiadás szeptemberben lát majd napvilágot.
Mind a zenekar, mind a rajongók izgatottan várják a Djabe 2016-ban megújult felállásának első közös stúdiólemezét. A munkálatokról és a megjelenésről folyamatosan olvashatnak zenekar hivatalos Facebook és weboldalán (www.djabe.hu).Jegyár: elővételben 2400 Ft, a koncert napján 2900 Ft

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!