Jegyvásárlás

Program


Dobogókő titkai - Szakrális geometria

Dobogókő titkai - Szakrális geometria

Komáromy Zoltán vetítéssel egybekötött előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 31. kedd, 18:00

Dobogókő titkai - szakrális geometriával a Föld szívcsakrájának nyomában

Sokakat foglalkoztat a Pilis és Dobogókő rejtélye. Valóban ez a kis település lenne a Föld szívcsakrája? Tényleg mi magyarok vagyunk az őrzői? Rengeteg állítás és kétely született a témával kapcsolatosan az utóbbi években, melyeknek nehéz utánajárni, szinte lehetetlen ellenőrizni. De vajon mi történik, ha több tudományterületet is érintő módszert alkalmazunk a kutatásaink során? Lehetséges, hogy a megoldás mindvégig az orrunk előtt volt, csak idáig nem vettük észre? Az előadáson sok különleges dolog hangzik el a Pilissel, illetve Dobogókővel kapcsolatosan, melyek ez idáig felderítetlenek voltak. Ízelítő a témákból Archeogeodézia és geotronika Dobogókőtől a Nazca fennsíkig Hogyan kapcsolódik a Pilis a Föld legősibb piramisaihoz? Mi köti össze Erdélyt,a Mária-jelenések helyszíneit és Dobogókőt? Hogyan tanulmányozhatók a Föld meghatározó energiaörvényei és csakrái? Lehet-e tudományosan igazolni a Pilis különleges mivoltát? – Mérések és konkrétumok Hogyan lehet meghatározni a Föld szívcsakrájának az epicentrumát? Vajon tényleg a Ferenczy-szikla a középpontja?

Az előadást Komáromy Zoltán: Szakrális geometria című könyvének bemutatója kíséri, amely a helyszínen kedvezményesen megvásárolható A könyv tartalmából: Az aranymetszés titkai - az isteni arányosság nyomában A rózsaablakok világa - gótikus mandalák nyomában A Szent Korona és az Országház rejtélyes arányrendszeréről.

A Napfényes Rendezvényteremben friss pogácsát, süteményeket és házi limonádét kínálunk, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a színház felett található Napfényes Étterem különleges fogásaival:
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek). Ez a kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel.
Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!