Jegyvásárlás

Program


Dokumentumfilmklub - Gaudiopolis – in memoriam Sztehlo Gábor - rendező:Szántó Erika

Dokumentumfilmklub - Gaudiopolis – in memoriam Sztehlo Gábor - rendező:Szántó Erika

Az evangélikus lelkész Sztehlo Gábor által 1945-1949 között felállított és vezetett Budakeszi úti gyermekotthon, gyermekköztársaság életét mutatja be a játékfilm. Szántó Erika rendezte a Gyermekmentő című dokumentumfilmet is az egykor az otthonban élt gyerekek visszaemlékezései alapján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 26. hétfő, 18:00

Dokumentumfilmklub

Gaudiopolis – in memoriam Sztehlo Gábor
dokumentumdráma, 96 perc, 1989
Rendező: Szántó Erika

Az evangélikus lelkész Sztehlo Gábor által 1945-1949 között felállított és vezetett Budakeszi úti gyermekotthon, gyermekköztársaság életét mutatja be a játékfilm.
Szántó Erika rendezte a Gyermekmentő című dokumentumfilmet is az egykor az otthonban élt gyerekek visszaemlékezései alapján. A rendező azonban maga választotta a játékfilmverzió bemutatását, mert ezen keresztül el tudja magyarázni a közönségnek a dokumentumdráma készítésének műhelytitkait.

Nemrég jelent meg a Sztehlo-gyerekek voltunk című riportkönyv, amelynek még élő szereplőit és a könyv szerkesztőit is szeretnénk meghívni a film utáni beszélgetésre.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!