Jegyvásárlás

Program


Dolgok, amikért érdemes élni

Dolgok, amikért érdemes élni

Závodszky Noémi színművésznő 25 éve, mint alapító társulati tag kezdte el pályáját a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jubileumi éve tiszteletére mutatták be 2019. októberében ezt a különleges, humorral, érzelmekkel átszőtt szívbemarkoló darabot, amely most egy estére Budapestre érkezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 1. szerda, 19:00

Duncan MacMillen: Dolgok, amikért érdemes élni!
Társszerző: Jonny Donahoe

Duncan MacMillan, kortárs angol drámaíró kivételesen egyedülálló darabja, a Dolgok, amikért érdemes élni. Az eredeti monodráma lényegében egy rendkívül interaktív monológ,  amelyben egy kislány  felnőtté válási folyamatába  pillanthatunk bele, és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódhat az előadásba.

A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színpadi és Irodalmi Ügynökségképviseli.

Producer: Bereczki Zoltán, Ferenczi Orsolya

Játssza: ZÁVODSZKY NOÉMI

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!