Jegyvásárlás

Program


Dolhai Attila - Genezis

Dolhai Attila - Genezis

Az elmúlt időszakban Dolhai Attilában egyre erőteljesebben fogalmazódott meg a gondolat, hogy tapasztalatait, érzéseit ne csupán színpadi szerepeken keresztül ossza meg a közönséggel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 15. péntek, 19:00

Több mint két évtizedes színházi pályafutása mellett a könnyűzene mindig is fontos szerepet töltött be az életében, ám míg például a Visszatérés, vagy a Mi muzsikus lelkek a színházi élményei összefoglalásai voltak, legújabb albuma, a Genezis már egyértelműen a rock irányába mutat.

„Az István, a király Koppányaként újraéledt bennem a lázadó erő, a Madách Színház Once című előadása pedig ismét gitárt adott a kezembe, és bátorságot, hogy a bennem megszülető gondolatok dalokká formálódjanak” – mondja az új korongról Dolhai Attila.

A Genezissel az énekes-dalszerző azt az irányt szerette volna folytatni, melyet első albumaival, az Ébredjen a nappal, vagy az aranylemez minősítést kapó Ragyogással elkezdett.

„Olyan kiadványról álmodtam, amiben alkotóként is részt veszek. Csak most már talán kicsit érettebben és sokkal bátrabban!”

A Genezis zenei anyagának létrehozásában Brandenburg Máté, Brandenburg Ádám, Csiszár Ferenc Csiszi, Molnár Tamás, Kovács Adrián és Nagy Zsolt LISZI volt a segítségére. A lemezre felkerült tíz dal magában hordozza a dalszerző szabadságvágyát, a szenvedélyét, miközben a szövegeken keresztül megjelennek a szerelem különböző formái is. Az album zenei világában a pop-rock műfaja felé közelít, meghatározó szerepet játszik benne a gitár, de nem kevésbé jelentős a dob és a basszus sem.

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!