Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadásokZeneszerzőként, dalszövegíróként, gitárosként és karcos hangú énekesként bizonyítja megállíthatatlanul, hogy a zene mindnyájunk lételeme. A balatoni sráctól sem a pörgős slágerek, sem a mély, lírai szövegek nem állnak távol, talán sikere is a végletességben rejlik.

Az utóbbi években már nem csak fesztiválokon mutatta meg tehetségét, hanem zenéi közismert filmekben és sorozatokban is visszaköszönnek.

Most új, akusztikus, dalszerzői műsorával is a közönség elé áll. Munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, illetve azokat a számokat, melyek inspirálták ezen dalok megírásában. Nem csak az Intim Torna Illegál legnagyobb slágerei csendülnek fel, hanem más neves zenésszel együtt írt számai is, mint a "Balaton" vagy "Az anyu meg én".

 

--

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánló


Az 50 éves pályafutását ünneplő Apostol együttes a legismertebb slágereivel örvendezteti meg a…

Az utóbbi évek legsikeresebb rapprodukciója visszatér a Füredi SunCity színpadára.