Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Közreműködik:
Kolonits Klára — szoprán
Vanja Kugler-Trajkovic— szoprán 2
Kálnay Zsófia — alt
Szeleczki Artúr — tenor
 Najbauer Lóránt — bariton
Philharmonia Chor Wien (karigazgató: Walter Zeh)

Vezényel: Rajna Martin

A magyar zenetörténeti kutatások történetének egyik legnagyobb szenzációja volt az 1990-es években a Pannonhalmán született, a győri székesegyház karnagyaként működött Istvánffy Benedek nagyszerű életművének felfedezése. A mára vitán felül a 18. század legjelentősebb magyar komponistájának tartott muzsikus fennmaradt művei az egyházzene repertoárját gazdagítják. Az Istvánffy-bérlet keretében legjelentősebb alkotása, a 250 esztendővel ezelőtt, 1774-ben Zichy Ferenc püspök győri aranymiséjén bemutatott Szent Dorottya-mise csendül fel egykori bemutatójának helyszínén, a Nagyboldogasszony-székesegyházban, neves énekművészek, a Philharmonia Chor Wien és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában, Rajna Martin vezető karmester vezényletével.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!