Jegyvásárlás

Program


Dr. Szondy Máté - A boldogság nyomában

Dr. Szondy Máté - A boldogság nyomában

A boldogság nyomában

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 19:00

Mindenkinek vannak elképzelései arról, hogy mitől válna boldogabbá. Van, aki egy új munkától, magasabb fizetéstől, van, aki egy új partnertől, vagy épp a gyereke születésétől várja a boldogságot. A pozitív pszichológia kutatásainak hála, ma már tudjuk, hogy a boldogsággal kapcsolatos ezen elképzelések közül mi az, ami valóban boldogabbá tesz és mi az, ami esetleg épp ellentétes hatással jár. Előadásomban összefoglalom, hogy mit tehetünk az elégedettségünkért, úgy, hogy közben elkerüljük a boldogság fetisizálását és a „boldogságcsapdát”.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!