Jegyvásárlás

Program


Dresch Quartet

Dresch Quartet

Bár Dresch Mihály márciusban már szerepelt a Dresch Húros Kvartettel és Lőrincz Hortenziával az Opusban, a „klasszikus” Dresch Quartet idén most lép első ízben idén a klub színpadára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 9. péntek, 20:00

 Közreműködik:

    Dresch Mihály - szaxofon, fuhun
    Lukács Miklós - cimbalom
    Gyányi Marcell - nagybőgő
    Baló István - dob

Bár Dresch Mihály márciusban már szerepelt a Dresch Húros Kvartettel és Lőrincz Hortenziával az Opusban, a „klasszikus” Dresch Quartet idén most lép első ízben idén a klub színpadára.

A zenekar évtizedek óta járja következetesen és magabiztosan a saját útját a magyar népzene és az afroamerikai jazz egyéni – a zenekarvezető és a mindenkori tagok által közösen kialakított – ötvözetével. Elkötelezettség a zenei koncepcióban, tisztelet és alázat a források iránt, kiemelkedő muzsikusok, új és örökzöldnek számító Dresch-szerzemények, sztenderdek Dresch-módra – mindezek együttese adja azt a zenei élményt, amit a kvartett koncertjeinek közönsége minden esetben az újszerűség élményével gazdagodva tapasztalhat meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

keserves bohózat két részben

Ajánló


MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!