Jegyvásárlás

Program


Dumakabaré

Dumakabaré

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 20. csütörtök, 19:00

Végy tapasztalt kabarészínészeket és néhány fiatal stand-up comedy előadót, majd fűszerezd őket klasszikus és modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, csipetnyi stand-uppal és jó adag zenés paródiával. Majd adj hozzá egy vicces műsorvezetőt és máris kész a Vidám Színpad és a Stand Up Brigád új estje, a DUMAKABARÉ!

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A Dumakabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár.
Figyelem! A Dumakabaré minden korosztály számára remek szórakozásit biztosít. A műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmokat és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!

Stáblista:
Szereplők
Aradi Tibor, Erdei Sándor, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Harsányi Gábor, Herczeg Flóra, Maksa Zoltán, Straub Dezső, Straub Péter, Varga Ferenc József, Várkonyi András

műsorvezető:  Beleznay Endre

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!