Jegyvásárlás

Program


Dutch Focus - Under the Surface
3

Dutch Focus - Under the Surface

Három, különböző generációt képviselő zenészegyéniség talált egymásra az irányú késztetésében, hogy olyan improvizált zenét hozzon létre, melyben a szépség, a költészet és az összeadódó energiák egyaránt nagy szerepet játszanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 6. szombat, 20:00

Dutch Focus - Under the Surface (NL)

Közreműködik:
Sanne Rambags - ének, dalszövegek
Bram Stadhouders - gitár, elektronika
Joost Lijbaart - dob, ütőhangszerek

„Improvizált zene a legmagasabb színvonalon” – Music Frames, Mattie Poels
"Ragyogó zene, amiben a hang és a csend egyenértékűek, és amelynek hallatán azt érezhetjük: csupán porszemek vagyunk a gépezetben" – Music Frames
"kompromisszumok nélküli, erőteljes zene" – Nederlands Dagblad

Az Under the Surface egy új, holland banda, melyet a dobos Joost Lijbaart (1967), a gitáros Bram Stadhouders (1987) és az énekes Sanne Rambags (1994) alapítottak. Három, különböző generációt képviselő zenészegyéniség talált egymásra az irányú késztetésében, hogy olyan improvizált zenét hozzon létre, melyben a szépség, a költészet és az összeadódó energiák egyaránt nagy szerepet játszanak. Ami által a hallgató szinte álomszerű, új valóságba kerülhet.

Debütáló albumukat, melyet a Challenge Records adott ki, 2017-ben Edison díjra jelölték. Az Under the Surface improvizációi nem annyira absztraktak, mint inkább átgondolt, jelen idejű kompozíciók; Ramhags rímeket kántál, suttog és énekel Stadhouders érzékeny dallamjátéka és Lijbaart finom, ütős hangjai felett. Ez a hangulat a csendből nő ki, és feltárja a zenészek közötti tiszta rokoni, szellemi közösséget.

A zene egyetemes nyelve számtalan fesztiválra eljuttatta már a formációt szerte a világban Afrikától, Dél-Amerikán és Ázsián át egészen a Közel-Keletig. A teljes egészében improvizált koncert műfaja egy folyamatos tanulási folyamat mind a közönség, mind pedig a zenészek számára. Ennek tapasztalatai tökéletesen visszatükröződnek a Trinity című, élő koncertfelvételen, mely 2019-ben jelent meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!