Jegyvásárlás

Program


Dzsungel könyve

Dzsungel könyve

Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 16:00

Kipling azonos című könyvén alapuló musical különleges bábszínpadi változata a Harlekin Bábszínház előadásában kerül bemutatásra.

Közel húsz esztendeje, hogy egy igazi sikertörténet indult útjára a Pesti Színházban. Új magyar musical született, amely töretlen népszerűségének és számos színházi bemutatójának köszönhetően mára klasszikussá vált. A farkasok között nevelkedett Maugli története fülbemászó zenébe és leleményes dalszövegekbe ágyazva, minden korosztály számára garantált szórakozást biztosít. A bölcs Balu, a féltőn óvó Bagira, a bosszút szomjazó Sír Kán története nem nélkülözi az izgalmakat, ahogyan az örökérvényű tanulságokat sem. A Harlekin Bábszínház elsőként tett rá kísérletet, hogy bábok és színészek által elevenedjen meg a musical.

"A dzsungel első számú törvénye: elsősorban mindenki a saját életbenmaradásáért felel. Ne állj szóba a majmokkal, ne feleselj Baluval, és vésd eszedbe: vedlés idején Ká nem csak rövidlátó, de nagyot is hall. Mindig légy udvarias, használd a mesterszavakat és tartsd tiszteletben Csil munkáját. Ha mindent megtanultál, akkor indulhatsz, de ne feledd: a Dzsungel Könyvét nem te írod, te csak lépkedsz a köveken, amelyek olykor olyan utakra is terelnek, ahol még nem járt más előtted. Felkészültél az utazásra?"

Maugli - Zádori Szilárd
Akela - Szilner Olivér
Balu - Herein János
Bagira - Mészáros Pancsa
Majom - Szabados Böbe
Sír Kán - Sóvári Csaba
Ká - Nánási Ágnes
Csil - Soó Gyöngyvér
Túna - Szűcs Réka

A bábszínpadi változatot készítette: Tóth Réka Ágnes és Halasi Dániel
Báb-és díszlettervező: Csonka Erzsébet
Koreográfus: Fosztó András

Rendező: Halasi Dániel

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!