Jegyvásárlás

Program


Édeskettes hármasban Szilveszter

Édeskettes hármasban Szilveszter

Adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból Édeskettes hármasban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 19:00

Neil Simon az amerikai vígjáték frenetikus humorú mestere. Marvin Hamlisch az amerikai színpadi és filmzene briliáns alkotóművésze.
A most bemutatásra kerülő musical e  két világsztár együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés komédia.

A titkuk: humor, lélekismeret, megindítóan gyöngéd érzelmesség.

Ha ez nem lenne elég, akkor a két szereplő, azaz Földes Eszter és Peller Károly, valamint a rendező, Szabó P. Szilveszter neve garancia a sikerre.

Szövegkönyv : Neil Simon
Zene : Marvin Hamlisch
Dalszöveg: Carole Bayer Sager

Fordította : Galambos Attila

Zenei vezető: Vecsei László

Korrepetítor: Mihalics János
Koreográfus : Szkáli Edina
Jelmez : Böhm Katalin
Díszlet: Vati Tamás
Fénytervező: Wéber Tamás

Szereplők:

Földes Eszter
Peller Károly

Rendező : Szabó P. Szilveszter

A színdarabot a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli .

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!