Jegyvásárlás

Program


Edvin Marton: AVE MARIA

Edvin Marton: AVE MARIA

Karácsonykor töltse meg szívét zenével!
Edvin Marton - Ave Maria- Symphonic Live -

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 23. szombat, 19:00

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt, KARÁCSONYKOR, a szeretet ünnepén, Budapesten dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak.
A különleges, nagyszabású előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet Edvin Marton epikus világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható. A hegedűművész sajátos és egyedi módon vezeti körbe közönségét, a szerelem és a virtuozitás földjén, ahol csokorba terem a szeretet. A produkció célja közelebb hozni az embereket egymáshoz, rávilágítani a szeretet erejére, az összetartozás, a család fontosságára, a karácsony meghittségére, és a szerelem nélkülözhetetlenségére. Igazi érzelmi utazás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
A showban érezhető a művész belső világa, érzelmei-gondolatai mellett döntő szerepet játszik a kiválasztott zene, melynek legjellemzőbb sajátossága, hogy mindenkiben megmozgatja a művész által ábrázolt világot és merőleges a hallgatóság lelkére. A szerelem, drámai virtuozitás és lírai dallamok ötvözik a produkciót. A  klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például: Johannes Brahms, Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, Wolfgang Amadeus Mozartot és nem utolsó sorban Edvin Marton saját kompozícióit is élvezhetjük. A két felvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral, és táncművészettel egészül ki.
Az est különlegessége, hogy Edvin Marton 1699-es Antonio Stradivari felbecsülhetetlen értékű hegedűn játszik majd.

„Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim, egy életre szóló élménnyel. Öt éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedűjáték művészetét, szeretném átadni, adni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet. Mindenkit nagyon nagy szeretettel várok December 23-án 15:00 és 19:30 órától a Budapest Kongresszusi Központban. Hangolódjunk együtt az ünnepre!”

Edvin Martonról:
A magyar származású világhírű, zseniális hegedűművész  sorra  varázsolja el a világ különböző tájain élő rajongóit. Európában, Ázsiában, Amerikában . Ismert és elismert, teltházas koncertjei nagy hatással vannak a publikumra.
Egyedi, elbűvölő, dinamikus előadásmódjával átjárást  biztosít a klasszikus és a rock zene birodalmába. Koncertjeire stílusos  hangzásvilág, különleges zenei atmoszféra  és minőségi színpadi jelenlét  jellemző.Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában.
A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több, mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően.  egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompoziciónak (ABC Television Network).

bővebben: www.edvinmarton.com

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!