Jegyvásárlás

Program


Edvin Marton: AVE MARIA

Edvin Marton: AVE MARIA

Karácsonykor töltse meg szívét zenével!
Edvin Marton - Ave Maria- Symphonic Live -

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 23. szombat, 19:00

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt, KARÁCSONYKOR, a szeretet ünnepén, Budapesten dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak.
A különleges, nagyszabású előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet Edvin Marton epikus világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható. A hegedűművész sajátos és egyedi módon vezeti körbe közönségét, a szerelem és a virtuozitás földjén, ahol csokorba terem a szeretet. A produkció célja közelebb hozni az embereket egymáshoz, rávilágítani a szeretet erejére, az összetartozás, a család fontosságára, a karácsony meghittségére, és a szerelem nélkülözhetetlenségére. Igazi érzelmi utazás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
A showban érezhető a művész belső világa, érzelmei-gondolatai mellett döntő szerepet játszik a kiválasztott zene, melynek legjellemzőbb sajátossága, hogy mindenkiben megmozgatja a művész által ábrázolt világot és merőleges a hallgatóság lelkére. A szerelem, drámai virtuozitás és lírai dallamok ötvözik a produkciót. A  klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például: Johannes Brahms, Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, Wolfgang Amadeus Mozartot és nem utolsó sorban Edvin Marton saját kompozícióit is élvezhetjük. A két felvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral, és táncművészettel egészül ki.
Az est különlegessége, hogy Edvin Marton 1699-es Antonio Stradivari felbecsülhetetlen értékű hegedűn játszik majd.

„Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim, egy életre szóló élménnyel. Öt éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedűjáték művészetét, szeretném átadni, adni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet. Mindenkit nagyon nagy szeretettel várok December 23-án 15:00 és 19:30 órától a Budapest Kongresszusi Központban. Hangolódjunk együtt az ünnepre!”

Edvin Martonról:
A magyar származású világhírű, zseniális hegedűművész  sorra  varázsolja el a világ különböző tájain élő rajongóit. Európában, Ázsiában, Amerikában . Ismert és elismert, teltházas koncertjei nagy hatással vannak a publikumra.
Egyedi, elbűvölő, dinamikus előadásmódjával átjárást  biztosít a klasszikus és a rock zene birodalmába. Koncertjeire stílusos  hangzásvilág, különleges zenei atmoszféra  és minőségi színpadi jelenlét  jellemző.Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában.
A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több, mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően.  egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompoziciónak (ABC Television Network).

bővebben: www.edvinmarton.com

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!