Jegyvásárlás

Program


Egy fantázia album lapjai - Emilio Aversano zongoraművész estje - vendég: Korcsolán Orsolya

Egy fantázia album lapjai - Emilio Aversano zongoraművész estje - vendég: Korcsolán Orsolya

Emilio Aversano, olasz zongoravirtuóz az elmúlt 15 év egyik legkeresettebb olasz zongoraművésze, Ernest Bloch zsidó liturgikus dallamokat feldolgozó, magával ragadó Baal Shem szvitje köré építkezve.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 29. kedd, 19:00

Sztárvendég: Korcsolán Orsolya – hegedű

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!