Jegyvásárlás

Program


„Egy fess pesti este” Kamarás Iván és Kéméndi Tamás harmonikaművész közös estje

„Egy fess pesti este” Kamarás Iván és Kéméndi Tamás harmonikaművész közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Augusztusban a programsorozatot Kéméndi Tamás harmonikaművész és Kamarás Iván színművész közös koncertje zárja! Egy fess pesti este című műsorukkal a ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film) zenéi a magyar filmgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvencekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, Mindig az a perc és így tovább. Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszatitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk, a színészöltözők és művészbüfék féltett kincseit. Legyen vendégünk egy pohár borra!

Ajánlatunk


Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián A PÁL UTCAI FIÚK Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Ajánló


2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!