Jegyvásárlás

Program


Egy könyv, és más semmi - A DÖNTÉS - Pszichoforyou Könyvklub

Egy könyv, és más semmi - A DÖNTÉS - Pszichoforyou Könyvklub

A Pszichoforyou legújabb “Egy könyv, és más semmi” rendezvénysorozatának estjein olyan szerzők műveiről beszélgetünk majd a közönség bevonásával, amelyek mágikus tükröt tartanak elénk, amibe ha belenézünk, önmagunk teljesebb valóját pillanthatjuk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 18:30

Januári témánk: A DÖNTÉS

"Nem dönthetünk úgy, hogy eltüntetjük a sötétséget, de fényt gyújthatunk benne. A fény, a döntés pedig az, hogy elkezdünk hinni; önmagunkban, másokban, egy szabadabb életben - és elindulunk."

Edith Eva Eger történetét világszerte sokan ismerik: az amerikai pszichoterapeuta szerző "A döntés" című könyvében saját életének példáján keresztül milliókat bátorított a fény gyújtására, a sötétség legyőzésére, az indulásra.

És hogy merre induljunk? Erről beszélgetünk januárban.

 

Helyszín: MEMO - MESTEREK ÉS MÓDSZERTANOK HÁZA  (1077 Budapest, Wesselényi u. 73.)

Megközelítés: A MEMO könnyen elérhető, a metró állomásoktól és a 4-6-os villamostól 8 perc sétára.

Parkolás: A Ligetváros parkolójában 163 hely áll rendelkezésre, ahonnan a MEMO pár perc sétával elérhető, valamint van lehetőség parkolni az utcán. 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!