Jegyvásárlás

Program


Egy nap Mádon - Zagyva Banda

Egy nap Mádon - Zagyva Banda

A Zagyva Banda repertoárjában a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 17:00

Egy nap Mádon - Zagyva Banda

A Zagyva Banda a hazai fiatal muzsikusgeneráció meghatározó zenekara, mely 2002-ben alakult Turán. Tagjai a magyar népzene elkötelezett művelői. Az elmúlt 10 évben több, mint húsz egész estés néptáncműsor zenei alkotói és kísérőzenekara voltak. Diszkográfiájuk 10 lemezt jegyez. 2014-ben Pest megye kultúrájáért díjban részesültek.

A zenekar két tagja Junior Príma díjas közművelődés és népművészet kategóriában (2017,2016). A külhoni magyarság gyakori vendégei, 2015 óta az Észak - Amerikai Diaszpórában végeznek kulturális missziót. Repertoárjukban a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség! Koncertjeik során a magas színvonal mellett a jó hangulat is garantált. Felcsendülnek dallamok Kalocsa, Szatmár, Mezőség, Kalotaszeg, Küküllő-mente és Felcsík vidékéről.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!