Jegyvásárlás

Program


Együtt megyünk

Együtt megyünk

francia-belga vígjáték, 135 perc, 2019

francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 7. szombat, 11:00

Az Apró kis hazugságok címû film baráti társasága újra együtt: hét évvel a csapat felbomlása után a barátok újra találkoznak, és különleges meglepetést tervelnek ki. Az egykori banda egyik tagja, Max a tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltõdjön, barátai azonban úgy döntenek, hirtelen felbukkanva megünneplik a születésnapját. Az eleinte nem egyértelműen kellemes meglepetést váratlan helyzetek követik, az apróságok mellett sorsfordító, fontos eseményekre is fény derül. A gyönyörű francia tengerparton komikus és megrendítő pillanatok során derül ki, hogy mi igazán fontos az életben.

Rendező: Guillaume Canet
Szereplők: François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Benoît Magimel

Bemutató dátuma: 2019.07.11.
Forgalmazó: Cirko Film

Ajánlatunk


Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!