Jegyvásárlás

Program


EKMK- Halász Judit Koncert " Játszunk együtt"

EKMK- Halász Judit Koncert " Játszunk együtt"

A JÁTSSZUNK EGYÜTT! című koncerten az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Halász Judit koncert
“Játsszunk együtt!”

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek.
Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken.
18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel, „Csiribiri” címmel.
Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze melynek címe „Kezdődhet a mulatság”.

Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.
A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosolyrend Lovagjának választották. A Vígszínház tagja, a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari- és Érdemes Művész-díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth-díjjal jutalmazta eddigi munkáját.


A koncert az aktuálisan érvényben lévő kormányrendelkezéseknek megfelelően kerül megtartásra.

Jelenleg a 194/2021. (lV26) Korm. rendelet értelmében az intézményünkben nyújtott szolgáltatások igénybevételére a koronavírus ellen védett személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak van lehetősége.

Részletes Covid protokollunk ide kattintva olvasható!

Ajánló


Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

Fenyő Miklós megszakítások nélkül immáron 24. alkalommal tartja meg nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti…

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás,…