Jegyvásárlás

Program


Elefánt

Elefánt

Hello Debrecen!
ELEFÁNT X Turné szabadtéri állomása a Nagyerdei Víztoronykertben! Ez lesz az egyetlen koncertünk idén Debrecenben, KÁR lenne kihagyni, igaz?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 23. péntek, 19:00

ELEFÁNT - Nagyerdei Víztoronykert

Kapunyitás 19:00

ELEFÁNT

A kerek, jubileumi tizedik szüliévét ünneplő ELEFÁNT az elmúlt évtizedben egy igazi kreatív alkotói közösséggé formálódott, akik folyamatosan kutatják az újat.

Az Elefánt sokféle szempontból kuriózum a magyar zenei életben. Tényleg nehéz őket ide, vagy oda sorolni. Alternatívnak túl elektronikus, elektronikusnak túl hangszeres, szomorúnak túl vidám. A zenekar, ami sokáig úgy aposztrofálta magát: “Filmzenéket írunk nem létező filmekhez!” – immár a kezdet végén ígéri, hogy ez ismét valami új kezdete…és hát nem szokásuk a levegőbe beszélni.

Szóval az Elefánt idén elfújja a szülinapi gyertyát a tortán és utána az arcunkba nyomja Debrecenben is!

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!