Jegyvásárlás

Program


Elefánt

Elefánt

Hello Debrecen!
ELEFÁNT X Turné szabadtéri állomása a Nagyerdei Víztoronykertben! Ez lesz az egyetlen koncertünk idén Debrecenben, KÁR lenne kihagyni, igaz?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 23. péntek, 19:00

ELEFÁNT - Nagyerdei Víztoronykert

Kapunyitás 19:00

ELEFÁNT

A kerek, jubileumi tizedik szüliévét ünneplő ELEFÁNT az elmúlt évtizedben egy igazi kreatív alkotói közösséggé formálódott, akik folyamatosan kutatják az újat.

Az Elefánt sokféle szempontból kuriózum a magyar zenei életben. Tényleg nehéz őket ide, vagy oda sorolni. Alternatívnak túl elektronikus, elektronikusnak túl hangszeres, szomorúnak túl vidám. A zenekar, ami sokáig úgy aposztrofálta magát: “Filmzenéket írunk nem létező filmekhez!” – immár a kezdet végén ígéri, hogy ez ismét valami új kezdete…és hát nem szokásuk a levegőbe beszélni.

Szóval az Elefánt idén elfújja a szülinapi gyertyát a tortán és utána az arcunkba nyomja Debrecenben is!

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!