Jegyvásárlás

Program


ÉLET KATEDRÁLIS - Újrakezdés önmagammal - Stohl András és Orvos-Tóth Noémi előadása

ÉLET KATEDRÁLIS - Újrakezdés önmagammal - Stohl András és Orvos-Tóth Noémi előadása

Minden ember szeretne boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet élni. Az élet azonban sok kihívást és nehézséget tartogat mindannyiunk számára ezen az úton. Lehetséges ennek ellenére, hogy mégis minőségi és örömteli hétköznapjaim legyenek? Elérhető a boldogság? … Az Élet Katedrális olyan előadásokat szervez, melyek megmutatják a valódi válaszokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 14. csütörtök, 19:00

Újrakezdés – Önmagammal…

Mi vár ránk „újrakezdőként” egy válás, egy szakítás vagy egy rossz döntés után? Hogyan lépjünk tovább? Hogyan gyógyítsuk meg a sebeinket? Hogyan bocsássunk meg magunknak és másoknak? Őszinte beszélgetés Stohl Andrással, és egy rendkívüli előadás a témában Orvos-Tóth Noémivel!

Jegyek: 2 400 Ft, 2 900 Ft

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!