Jegyvásárlás

Program


ÉLETKATEDRÁLIS - MERJ ÖNMAGAD LENNI! DR. ALMÁSI KITTI ÉS MEZŐ MISI RENDHAGYÓ ESTJE

ÉLETKATEDRÁLIS - MERJ ÖNMAGAD LENNI! DR. ALMÁSI KITTI ÉS MEZŐ MISI RENDHAGYÓ ESTJE

Váltsa meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon keresztül!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 17. vasárnap, 18:00

Minden ember szeretne boldog, kiegyensúlyozott, és egészséges életet élni. Az élet azonban sok kihívást és nehézséget tartogat mindannyiunk számára ezen az úton. Lehetséges ennek ellenére, hogy mégis minőségi és örömteli hétköznapjaim legyenek? Elérhető a boldogság? … Az Élet Katedrális olyan előadásokat szervez, melyek megmutatják a valódi válaszokat. Válaszokat a félelmekre, az aggodalmakra, a szorongásra, a párkapcsolati nehézségekre, a pénzzel kapcsolatos problémákra, a szexuális kérdésekre, a valódi önbizalom és önbecsülés rejtelmeire, a maximalizmus csapdáira, a kiégettségre, és még sok minden egyébre.

Ezen az estén Mező Misi és Dr. Almási Kitti érkezik Debrecenbe, személyes gondolataik mindannyiunknak segíteni fognak, hogy merjük felvállalni önmagunkat!

Ki vagy a sebeid mögött?
Ki vagy a védelmi mechanizmusaid nélkül?
Vágysz e arra, hogy önmagadért szeressenek?
Mersz e az lenni, aki valóban vagy?

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!