Jegyvásárlás

Program


Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal - Hogyan készülnek a trükkjeim?

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal - Hogyan készülnek a trükkjeim?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 9. hétfő, 18:00

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal

Hogyan készülnek a trükkjeim?

 

A rendhagyó könyvbemutató első részében Hajnóczy Soma bemutatja néhány, a könyvében is megtalálható trükkjét, sőt egy gyorstalpaló bűvészképzésen is részt vehetünk. Az est második felében szerzőtársával, Kelle Botonddal a bűvészet kulisszatitkairól beszélgetnek, melynek során a közönségnek is lehetősége lesz kérdezni.

A program végén a szerzők dedikálják könyvüket.

 

Jegyár: 2200 Ft, amiből 1000 Ft HVG Könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy jegy használható fel.)

Időpont: 2019. december 9., 18:00

Helyszín: MOME, 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

 

Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész, aki szinte az összes létező nemzetközi bűvészversenyt megnyerte. Több mint 40 országban bűvölte már el a közönséget, nemrég pedig megkapta az „Év legkreatívabb bűvésze” díjat is. Az illúzió és humor műfaját ötvözve olyan egyedi stílust alakított ki, ami az egész világon ismertté tette. Videóit a YouTube-on és Facebookon több mint 50 millió alkalommal nézték meg, de találkozhattunk vele a Showder Klubban is. Nem szereti a céklát, a politikát és a parkolóellenőröket, de egy jó társasjátékozásra mindig kapható.

 

Kelle Botond Soma szakmai konzulense immár 15 éve. Számtalan trükköt magyarázott el a közönségnek bűvésztrükkoktató DVD-sorozatában, az általa alapított szakfolyóirat, az Aktuális Mágia hasábjain és a YouTube-on. Több mint 5 millió alkalommal nézték meg videóit a YouTube-on. A legnagyobb hazai bűvészettel foglalkozó weboldal, a Bűvész blog alapítója és szerkesztője 2008 óta. Somával együtt az Illúzió Mesterei főszervezője és kreatív producere. Emellett szeret lustálkodni és imád magáról egyes szám harmadik személyben írni. Eddig megjelent könyve: Magyar mágia.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!