Jegyvásárlás

Program


Elnémult harangok 37

Elnémult harangok 37

A Sík Ferenc Kamaraszínházban Rákosi Viktor regényének adaptációja, Nemlaha György átdolgozásában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 5. szombat, 19:00

Rákosi Viktor regénye, az Elnémult harangok 1903-ban jelent meg és hamar bestseller lett, a színházak évtizedekig játszották adaptációját, kétszer is megfilmesítették. A sikersorozatot a kommunista rezsim törte meg, a drámát betiltották, a filmeket megsemmisítették. A regény Nemlaha György átdolgozásában és Pataki András rendezésében került most újra színpadra.
 
A történet egy erdélyi faluban játszódik a XX. század elején, ahová új református lelkész érkezik, aki a szegények vigasztalója, a magyarság megtartója akar lenni. Simándy Pált küldetésétől nem rettenti el a nyomor, a babona, a fogyatkozó gyülekezet, de még a román ortodox egyház képviselője sem. A történelmi szálat a fiatal teológus és a pópa lánya közötti szerelem teszi még izgalmasabbá, majd még az is kiderül, hogy Florica apja bukaresti ügynök.

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!