Jegyvásárlás

Program


"Emberi hang..." - Molnár Piroska zenés színházi estje

"Emberi hang..." - Molnár Piroska zenés színházi estje

Vidor Fesztivál 2018
Molnár Piroska zenés színházi estje
"Emberi hang"
zenés színházi est

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 28. kedd, 22:00

Molnár Piroska gazdag életpályája nem csak jelentõs drámai szerepeket, hanem nagy zenés szerepeket is tartalmaz, az operettõl a musicalig, sõt, a klasszikus dalok megformálásáig is.

A színházi este ezekbõl az ismert dalokból, slágerekbõl és a hozzá és számára írt dalokból válogat, miközben Molnár Piroska eközben megosztja gondolatait, élményeit, tapasztalatait az emberi hangról.  Annak erejérõl, hatásáról, különösségérõl, szóval arról a munkaeszközrõl, amelynek gyakorlását oly magas szinten mûveli, mert énekelni jó, mert énekelni mindannyiunk öröme, mert énekelni szeretünk.

Vendég: Novák János

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!