Jegyvásárlás

Program


ÉN MEG AZ ÉNEK - Bérczesi Robi

ÉN MEG AZ ÉNEK - Bérczesi Robi

Bérczesi Robi önálló projektje, az Én meg az Ének a dalszerző zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 1. szerda, 21:00

Az egyszálgitáros koncerteken egyaránt felcsendülnek a hiperkarma és a BioRoBoT legnagyobb slágerei, és az előadó kedvenc, régebbi magyar számainak átdolgozásai, valamint kedvenc magyar népdalai is. Igaz, a projekt elsősorban szóló felállásként vált ismertté, az első, és eddigi egyetlen Én meg az Ének lemezt, az emléxel?-t hangszeres zenészekkel kiegészülve rögzítették 2010-ben. Az egyszálgitáros produkcióval Robi nagy sikert aratott az egész országban. A legemlékezetesebb előadás a 40. születésnapján, rendhagyó módon kamarazenekarral előadott Én meg az Ének koncert volt a Művészetek Palotájában. A nagy sikerre való tekintettel, a készülő második lemezt már egy színház-turnén is tervezi bemutatni, szintén nagyzenekarral.

Bérczesi Róbert – gitár, ének

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!