Jegyvásárlás

Program


Encuentro

Encuentro

két örökértékű művész barátsága 
a zene és költészet nyelvén. 



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 19. vasárnap, 18:00

Frederico Garcia Lorca: Két esti hold, Régi spanyol dalok
Manuel de Falla: Hét népszerű spanyol dal
( Götz Nándor átiratai )

közreműködik:
Götz Nándor-szopránszaxofon
Csáki András-gitár
Pusztaszeri Kornél-színművész

Götz Nándor 1991-óta koncertezik hangszeres művészként Európa csaknem összes országába, valamint az USA-ban és Japánban.
Fellépett többek között a Velencei Biennálén, a párizsi Opera Garnier-ben, a new yorki Licoln Centerben, a londoni Barbican Hall-ában.
Több mint 200 zenemű átiratát, és számos saját szerzeményét (többek között két szaxofonversenyét és két operáját) komponálta ezalatt a 30 év alatt.
Előadóként kortárszenei díjat nyert a nemzetközi Chambermusic competition versernyen, (Trapani-Sicilia),
Zenepedagógiai tevékenységét 2022-ben Artisjus-díjban részesítették.

Csáki András koncertezett többek között Angliában, Ausztráliában, Ausztriában, Bosznia Hercegovinában, Csehországban, Chilében, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Görögországban, Grúziában, Indiában, Izraelben, Japánban, Kínában, Lengyelországban, Montenegróban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban,  Venezuelában és Vietnámban. Korosztályának egyik legaktívabb magyar klasszikusgitárosaként versenyművek és kamaraprodukciók előadója idehaza és külföldön. Szólistaként játszott szinte valamennyi neves magyar-, valamint számos neves külföldi szimfonikus és kamarazenekarral. Dolgozott itthon és külföldön ismert és elismert karmesterekkel.
Legutóbbi elismerését, Liszt-díj, 2022-ben vehette át.

Pusztaszeri Kornél 1985-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Szirtes Tamás osztályában. Több mint harminc éve a Madách Színház tagja, olyan kiváló produkciók szerepformálásaival, mint a Diploma előtt, 39 lépcsőfok, Hamlet, Kakukkfészek, az Operaház fantomja. Nagyszerű film és TV szerepek is fémjelzik pályafutását. Az évek során számos szinkronszerepben tűnt fel, mások mellett Martin Lawrence állandó magyar hangja. Generációjának kiemelkedő művésze.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!