Jegyvásárlás

Program


ENEMVÉ 2.1 - Nagy Magyar Versek „…mert bennem már minden rossz véget ért” – Várkert Irodalom

ENEMVÉ 2.1 - Nagy Magyar Versek „…mert bennem már minden rossz véget ért” – Várkert Irodalom

Nagy Magyar Versek, vagyis ENEMVÉ a Várkert Irodalom részeként havonta jelentkező irodalmi sorozat idén szeptemberben a második évadát kezdi meg, hogy ismét elvarázsolja nézőit. Minden alkalommal más a szervező gondolat, de minden alkalommal közös, hogy három ismert színművész, és egy népszerű zenész áll színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 11. szerda, 19:00

Nagy Magyar Versek a katasztrófákról, a munkáról, a valóságról, a sérülésről, a lélekről, a lelki bajokról, a fájdalmakról, a számokról, az Ikertornyokról. ENEMVÉ a túlélésről, az emlékekről, a kitartásról, a szívről. ENEMVÉ az életről csak úgy! „VÉTÉCÉ RISZPEKT!”

Szerzők: Ady Endre, József Attila, Lesznai Anna, Nemes Nagy Ágnes, Radnóti Miklós, Pilinszky János,Ottlik Géza, Hervay Gizella, Mándy Iván, Lackfi János, Petőfi Sándor, Vörösmarty Mihály, Kiss Ottó, Térey János, Varró Dániel

Közreműködő színművészek: Balsai Mónika, Jordán Tamás, Vecsei H. Miklós

Zene: Beck Zoltán (30 Y)

Házigazda: Ugron Zsolna

Szerkesztő-rendező: Seres Tamás

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!