Jegyvásárlás

Program


EREDET / ORIGINS – Táncjáték legendákról, megpróbáltatásokról és hazatalálásról
10

EREDET / ORIGINS – Táncjáték legendákról, megpróbáltatásokról és hazatalálásról

A Csodaszarvas legendáját minden magyar ismeri, ez a mi eredetmondánk, ám valahányszor művész nyúl hozzá, mindig gazdagodik. Az Eredet című Kósart.-előadással mi is elhelyezünk egy csillagot az agancs ágbogán.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 25. csütörtök, 19:00

Táncjáték legendákról, megpróbáltatásokról és hazatalálásról

Az erdő titkokat rejt, és nem adja egykönnyen őket. Hunornak megmutatkozik a Csodaszarvas, ám a tünékeny jelenségről még az sem biztos, hogy tényleg látta. Felkerekedik hát, hogy megtalálja, és ahogy egyre mélyebbre jut az erdőben, nyomokra bukkan, a hagyomány elveszett szilánkjaira, magát a lényt azonban nem leli. A keresést éppen feladná, amikor rátalál a Táltos, aki valami megmagyarázhatatlan hasonlóságot mutat a Csodaszarvassal, de nem akar Hunornak segíteni. Végül megszánja, és együtt egy másik érzékelési síkra kerülnek, ahol miután kiszabadulnak a Vadleány csapdájából, és elszívja minden erejüket a Lidérc, a legnagyobb próbatétel elé kerülnek: egymással kell megküzdeniük. A Csodaszarvashoz viszont nem ez az út vezet.

De akkor melyik? Sikerül-e rálelniük, és ezzel megkapni a Csodaszarvastól a legértékesebb ajándékot, az emlékezetet? Mert hiszen az emlékeink adják az identitásunkat, azok tartják meg a jelenünket. Ha a folyamatos felejtés állapotában lennénk, minden, ahogy megtörtént, a semmibe hullna. Ahhoz, hogy meghatározhassuk, kik vagyunk, kell, hogy legyen múltunk, kell az emlékezet.

Erről szól az előadásunk pazar látványvilággal és vérpezsdítő ritmusokkal: emlékeztető az Eredetünkre, arra, honnan jövünk, hogy tudjuk, hová tartunk.

EREDET – Benned van. Fedezd fel!

Koreográfus, producer: Kósa Ruben, Kósa-Kemes Laura
Zeneszerző: Sebestyén Áron
Díszlet: Mészáros Tibor

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!