Jegyvásárlás

Program


Eric Assous: Mesterhármas

Eric Assous: Mesterhármas

Néhány évnyi boldog házassági élet után egyszer csak a férjnek eszébe jut, hogy itt az ideje bevallani néhány félrelépését... Nem nagy ügy, ilyesmi minden párkapcsolatban előfordul – a felesége pedig könnyelműen lépre megy... És ezzel elindítja a kölcsönös gyanúsítgatások, a féltékenykedések lavináját!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 23. szerda, 19:00

Eric Assous: Mesterhármas
Az ArtSzíntér előadása

Az őszinteséggel nem árt vigyázni. Főleg a házasságban. Vegyük például Maxime és Jeanne esetét, Vagyis a Mesterhármas alapproblémáját. Néhány évnyi boldog közös élet után egyszer csak a férjnek eszébe jut, hogy itt az ideje bevallani néhány félrelépését… Nem nagy ügy, ilyesmi minden párkapcsolatban előfordul – a felesége pedig könnyelműen lépre megy… És ezzel elindítja a kölcsönös gyanúsítgatások, a féltékenykedések lavináját! Tudjuk jól, egyetlen hazugság sincs következmények nélkül, mint ahogy egyetlen igazság sem teljesen veszélytelen. A bizalom egyszerre illúzióvá foszlik. Márpedig a házasságban nélkülözhetetlen az illúzió…

Szereposztás:
Jeanne...................... Marjai Virág
Maxime..................... Jakab Csaba
Claude...................... Ozsgyáni Mihály

Rendező: Halasi Imre
Díszlet-jelmez: Bozóki Mara
Dramaturg: Nemlaha György
Rendezőasszisztens: Majláth Dóra
Fordító: Oláh Krisztina
Producer: Fekete Mária és Ernhaft Attila

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!