Jegyvásárlás

Program


Erich Kastner: A két Lotti

Erich Kastner: A két Lotti

A Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat közös előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 23. szombat, 16:00

Lotte és Luise a nyári táborban találkoznak először.
Rögtön feltűnik nekik és mindenki másnak is, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Mintha ikrek volnának, annyira. Összedugják a fejüket, hogy a hasonlóság rejtélyét megfejtsék, így kiderül számukra, hogy valóban ikrek, csak szüleik – kényszerű korai válásukkor – megosztoztak rajtuk. Akkor ők még csecsemők voltak.

Most azonban nagylányok már: tudják, mi a teendő, hogy a felnőttek ballépését helyrebillentsék. A terv vakmerő, de ők is azok – nekivágnak tehát a nagy kalandnak, mert jobban tudják, mint szüleik tudták, hogy mi a legfontosabb egy gyereknek, illetve kettőnek. És egy felnőttnek, illetve kettőnek. Illetve mindnyájunknak. 

Az előadás hossza: 120 perc 1 szünettel


Jegyár: 2500 Ft

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!