Jegyvásárlás

Program


Érpataki modell
6

Érpataki modell

Érpatak polgármestere 2005 és 2017 között Orosz Mihály Zoltán, akinek a nevéhez köthető az érpataki modell kidolgozása, ami nagy port kavart a köztudatban.. Az eseményeket verbatim módon dolgoztuk fel, és ezeket az anyagokat kutatva a magyar társadalom egészére kiterjedő dilemmákra jutottunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 10. vasárnap, 20:00

Érpataki modell
- dokumentarista feldolgozás -

,,Aki ebben a hazában él, annak kötelessége ezt a hazát szeretni. Akinek baja van és hívja a magyar rendőrt, annak kötelessége, hogy a magyar hagyományokat szeresse. Semmi nem kötelező, de mi közöttünk ez egy elvárás. Az a nagy probléma, hogy a mocskos liberálisok erről kezdenek minket leszoktatni. Mi viszont úgy döntöttünk, hogy itt a magyar embereket, a magyar földön élő embereket visszaszoktatjuk arra, hogy szeressék az őseink örökségét, szeressék a magyar hagyományokat, és azt megfelelően tiszteletben tartsák. Akinek ez nem tetszik, azt megkérjük, hogy menjen a liberálisokhoz, menjen fel a buzi felvonulásra, de köztünk ez a feltétel.”

Érpatak polgármestere 2005 és 2017 között Orosz Mihály Zoltán, akinek a nevéhez köthető az érpataki modell kidolgozása, ami nagy port kavart a köztudatban. Egy a magyar társadalom peremén élő közösség egy nemzeti radikális vezetővel látszólagos rendet tudott teremteni, de ennek természetes velejárója volt a megosztottság és az agresszió. Az érpataki eseményeket verbatim módon az online elérhető, és a kutatásaink során szerzett tartalmakból állítottuk színpadra.

Játsszák:
Hevesi László
Martinkovics Máté
Antóci Dorottya
Barna Lilla
György Zoltán Dávid

Alkotók
RENDEZŐ: Kabdebon Dominik
DRAMATURG: Oláh-Bebesi Borbála
DÍSZLET- ÉS JELMEZTERVEZŐ: Radványi Fruzsina
A RENDEZŐ MUNKATÁRSA: Gerstmár Anna
TECHNIKAI MUNKATÁRS: Langó Ádám

Külön köszönet: Szőllősi Gábor, Hegyi Szabolcs, Sánta Szabolcs, Tóth István
Támogatók: MKKP, Ódry Árpád Alapítvány, SÍN

Az előadásban elhangzó szövegek nyilvánosan elérhető forrásai:
atlatszo.hu, frissmedia.hu, vs.hu, 444.hu, The Érpatak model (dokumentumfilm),
“erpatakimodell” youtube csatorna, “Orosz Mihály Zoltán” facebook oldal, “Nemzeti1tv” youtube csatorna

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

keserves bohózat két részben

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!