Jegyvásárlás

Program


"És a függöny felhördül" - Bánki Gergő és társulata

"És a függöny felhördül" - Bánki Gergő és társulata

“ÉS A FÜGGÖNY FELHÖRDÜL”
Bánki Gergő és Társulata előadásában

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 24. szerda, 22:00

Az előadás Litkai Gergely ötlete alapján jött létre 2016-ban. Lényege, hogy a színház és a standup eszközeit felhasználva a színész-lét görbe tükrét mutassuk be humoros, oldott, szórakoztató formában.
Az előadásban egyrészt mind a négy színész jelentkezik egy-egy 10-12 perces standup-pal, emellett a következő jelenetek láthatók még: színész egy taxiban; színész a buszon; egy isten háta mögötti, vidéki színház próbája; egy fővárosi művész színház próbája a színész szakma Kossuth-díjas csúcsragadozóival; betekintés egy önsajnáló színésznő lelkébe; Petőfi Sándor: Anyám tyúkja c. verse négy teljesen klülönböző interpretációban; illetve egy rövid magánszám, ami azt mutatja meg, hogy mi történhet egy fellépés során, ha közbeszól a technika.

A műsorszámokat rövid, laza felkonfok kötik össze.
Az előadás lényege a kötetlen forma, sokszor spontán elemek is születnek, együtt nevetünk, szórakozunk a nézőkkel.

Alkotók:
STEFANOVICS ANGÉLA
BÁNKI GERGELY
FICZERE BÉLA
LENGYEL TAMÁS

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!