Jegyvásárlás

Program


Esernyős Filmklub - A fénykép

Esernyős Filmklub - A fénykép

Rafi, a derűs és jó kedélyű fényképész Bombay nevezetességeinél fotóz turistákat, és a képekért kapott csekély összegekből éli egyszerű, de elégedett életét. Lakótársain kívül nagyanyjával tart szoros kapcsolatot, az asszony azonban folyton azért nyaggatja, hogy mikor nősül már meg. A gyönyörű Miloni tehetős családból való, érzékeny lány, aki még nem pontosan tudja, mit akar az élettől.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 28. kedd, 19:00

Esernyős Filmklub - A fénykép
(német-indiai-amerikai romantikus dráma, 110 perc, 2019)

Rendező: Ritesh Batra

Rafi, a derűs és jó kedélyű fényképész Bombay nevezetességeinél fotóz turistákat, és a képekért kapott csekély összegekből éli egyszerű, de elégedett életét. Lakótársain kívül nagyanyjával tart szoros kapcsolatot, az asszony azonban folyton azért nyaggatja, hogy mikor nősül már meg. A gyönyörű Miloni tehetős családból való, érzékeny lány, aki még nem pontosan tudja, mit akar az élettől. Egy nap Rafi lefényképezi Milonit, majd mikor újra találkoznak, megkéri a lányt, hogy játssza el nagyanyja kedvééért a jegyese szerepét. A két távoli világból érkező ember közt különleges kapcsolat jön létre, ami mindkettejüket váratlan módon változtatja meg.
(Port.hu)

12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A filmklub házigazdája Baróti Éva újságíró, dokumentumfilmes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes jegyvásárlás javasolt!
Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!