Jegyvásárlás

Program


Esernyős Live - AZNAP Projekt

Esernyős Live - AZNAP Projekt

Az AZNAP Projekt zenekar világzenei néprajzutazásra viszi el a hallgatókat, melyben a keleties vonások, lengyel nyelvű improvizált szövegekkel és egy csipetnyi jazzmatekkal fűszerezve keverednek össze.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 20:00

Esernyős Live - AZNAP Projekt
A III. kerületi lengyel testvérvárosi hét alkalmából!
Az AZNAP Projekt zenekar világzenei néprajzutazásra viszi el a hallgatókat, melyben a keleties vonások, lengyel nyelvű improvizált szövegekkel  és egy csipetnyi jazzmatekkal fűszerezve keverednek össze.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!