Jegyvásárlás

Program


Esther és Juan: Európai turnézáró koncert a Rumbachban

Esther és Juan: Európai turnézáró koncert a Rumbachban

Ádám Eszter operaénekesnő és Juan Pablo Esmok Pablo Lew, gitárművész európai turnézáró koncertjére invitáljuk Önöket a Rumbach utcai zsinagógába 2024. május 30-án, csütörtökön este 6 órára. Az est során csodálatos magyar, argentin és zsidó dallamok csendülnek fel a zsinagóga falai között.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 30. csütörtök, 18:00

A két kiváló művész mostani koncertjén vendégművészként közreműködik Krusic Eleonóra fuvolaművész, Király-Lugosi Veronika hegedűművész és Jeremias Esmok Lew gitárművész. 

Ádám Eszter operaénekes a Jeruzsálemi Zeneakadémián végzett énekművész és tanár szakokon. Tízéves kora óta szólóénekesként lép fel a capella, kamarazenei és zenekari kísérettel, Izraelben, Magyarországon és több más országban is számos nagy sikerű szólókoncertet adott. Komoly eredményeket ért el nemzetközi versenyeken, tizenkét nyelven énekel és kilenc nyelven beszél. Megtisztelő volt számára, hogy a Maccabia játékok budapesti megnyitóján ő énekelhette a magyar és az izraeli himnuszt. Koncertet adott a Magyar Rádió Márványtermében is, amit a Bartók Rádió közvetített, több alkalommal lépett föl tízezrek előtt, és kétszer már a Zsidó Kulturális Fesztivál fellépői között is üdvözölhettük.

Juan Pablo Esmok Lew zeneszerző és gitárművész a Manuel de Falla Zeneakadémián szerezte gitárművész és tanár diplomáját. 2010 óta koncertezik szólistaként és föllép különböző együttesek kíséretében is. Saját szerzeményeiből két albuma jelent meg: a „Significativo” (2020) és a „Donde quiera que estés” (2021), s mindkettő nagy sikert aratott. Minden évben meghívást kap a legnagyobb gitárfesztiválokra. Nagy hangsúlyt helyez a zenei oktatásra, ezért nyári táborokat szervez gyerekeknek, fiataloknak, és mindezek mellett Buenos Airesben a Zeneművészeti Egyetem tanára.

Ajánlatunk


A társas-játékban a közönség is aktív részesévé válhat párkapcsolatainkról szóló forgatókönyvek alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, és az improvizációs jelenetek segítségével, görbetükrön keresztül sírva-nevetve láthatunk rá önmagunkra. Célunk: közösen alkotva, játszva, nevetve, szórakozva tanulni magunkat, egymást.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

A fiatal Mikibe (darabunkban Ricky) eddigre mélyen beleívódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a Marlboro, a hawaii…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!