Jegyvásárlás

Program


EtnoRom - Budapest Folk Fest - Kisebbségek hangjai
2

EtnoRom - Budapest Folk Fest - Kisebbségek hangjai

19.00 – EtnoRom
Az együttest a roma zene világhírű szólóénekes-párja, Balog József és Künstler Ágnes alapította a magyarországi cigányzene virtuózaiból, akik gyermekkoruk óta muzsikálnak és csaknem azóta állnak színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 23. csütörtök, 19:00

Dalaikra az elmúlt évtizedekben Japántól az Egyesült Államokig milliók ropták, hangjukat a Közép-Európából elsőként felcsendülő „autentikus roma hangként” ünnepelte a közönség. Húsz év zenei vándorlás után az EtnoRom megalapítása olyan állomás, mely a világok hídján fog egybe múltat és jelent, a nyers, ősi, autentikus hangot és a robbanékony világzenei hangzást.

Az EtnoRom megtalálta azt a dinamikus harmóniát, amely a koncerteket egy folyamatos, transzcendens vibrálásba forrasztja. Az együttes kétszer nyerte meg a Budapest Fringe Fesztivál szakmai fődíját, elsöprő sikerrel koncertezett Magyarországon, Európa majd’ minden országában és az Egyesült Államokban.

Műsorukban megtalálható a magyarországi oláh roma dalok mellett a szerb, román, orosz és balkán cigány világban gyökerező dallamok is. A koncerteket az EtnoRom zenei konyhájának hagyományos ízeivel: énekekkel, ritmushangszerrel, gitárral, szaxofonnal és magyarországi cigány tánccal teszik felejthetetlenné.

Balog József - ének, gitár, dalíró

Künstler Ágnes - ének, dalíró

Rózsa Béla - gitár

Kovács Krisztián - cajon

Molnár Tamás - szaxofon, kaval

Seres Vilmos - szaxofon

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!