Jegyvásárlás

Program


Etnoshop workshop - Készítsd el Romani Design ékszered!

Etnoshop workshop - Készítsd el Romani Design ékszered!

Bemutatkozik a Romani Design és a Néprajzi Múzeum közös kapszula kollekciója
Készítsd el saját Romani Design ékszeredet!
Személyes történetekkel tűzdelt tárlatvezetés és ékszerkészítő workshop

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 10:30

A program kurátori tárlatvezetéssel indul az Istennel talállak testvérem! – Cigány történetek című kiállításban, mely a Romani Design tervezőpáros történetmesélésébe fordul át.

Ezt követően bemutatásra kerül a Néprajzi Múzeum számára tervezett egyedi Romani Design mintakollekció, mely a roma kultúra gazdagságát reprezentálja. Ezek a minták és színek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem mélyebb jelentéssel is bírnak: az összetartozást, az identitást és a történelmi gyökereket szimbolizálják.

A Néprajzi Szalonban zajló workshop soràn a résztvevők különböző divat kiegészítőket, ékszereket (nyaklánc, fülbevaló, kitűző) készíthetnek abból a pamutszatén anyagból, amiből a Romani Design és a Néprajzi Múzeum exkluzív  kollekciója is készült. 

Időpont: 2023. december 9. szombat, 10.30h
Időtartam: kb. 3 óra
Helyszín: Néprajzi Múzeum, Istennel talállak testvérem! – Cigány történetek című kiállítás, illetve Néprajzi Szalon
Jegyár: 8900 Ft 
A program limitált létszámú, max. 30 fő.
A program 10 éves kortól ajánlott.

 

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!